Eniten tienaavat jalkapalloilijat

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji. Superlahjakkuudet havaitaan kuitenkin heti nuoresta lähtien ja heidät palkataan saman tien huippuseuroihin. Esimerkiksi Lionel Messi ostettiin FC Barcelonaan vain 14 vuoden iässä. Siitä lähtien hänen tarinansa onkin ollut nousujohteinen. Messi tunnetaan myös vedonlyöjien vedonlyönti keskuudessa. Hän on suosittu kohde, kun veikataan ensimmäisen maalin tekijää. Yleensä veikkaajat osuvatkin oikeaan, sillä Messin maalintekijän taidot tunnetaan kyllä.

Forbes on listannut jalkapalloilijoiden tulokuninkaat

Yllä mainittu Lionel Messi on ylivoimaisesti maailman parhaiten palkattu jalkapalloilija. FC Barcelona maksaa hänelle huimat 92 miljoonaa euroa vuodessa. Sen lisäksi Messi saa sponsoritulot, jotka ovat 35 miljoonan arvoisia. Yhteensä tähden vuosipalkka on siis 127 miljoonaa euroa. Aivan tyhjästä hänelle ei kuitenkaan makseta. Vaikka Argentiinan maajoukkueessa ei juuri onnistu, on Messi Barcelonalle korvaamaton. Hän tekee enemmän maaleja kuin yksikään toinen pelaaja. Myös sponsoreiden osalta menee hyvin. Messin suurimpia yhteistyökumppaneita ovat Adidas, Gatorade, Lays, Ooredoo, Pepsi, Mastercard ja Jacobs & Co.

Toisena listalta löytyy Portugalin maajoukkuetykki ja Juventuksen hyökkääjä Cristiano Ronaldo. Ronaldon palkka on 66 miljoonaa euroa vuodessa. Sen sijaan syy, miksi hän on listalla kakkosena, löytyy sponsoreista. Sponsorituloja herralla on nimittäin huikeat 44 miljoonaa. Ronaldoa sponsoroivia yrityksiä ovat muun muassa Nike, Herbalife, DAZN, Altice, MTG, Electronic Arts ja hänen oma tuotemerkkinsä CR7. Ronaldon oman tuotemerkin valikoimiin kuuluvat muun muassa alusvaatteet ja jalkineet, hajusteet sekä hotellit ja kuntosalit.

Kun listalta napataan mukaan vielä kolmanneksi parhaiten tienaava jalkapalloilija, saadaan listalle brasilialaisväriä. Kyseessä on nimittäin tietysti Neymar, joka on myös kunnostautunut maalien tehtailussa. PSG maksaa Neymarille 75 miljoonaa euroa vuodessa, jonka lisäksi pelaaja saa vielä sponsorituloja muun muassa Nikelta ja Red Bullilta. Sponsoritulot ovat noin 30 miljoonan euron luokkaa.

Jos aikeena on lyödä vetoa, kannattaa luottaa näiden herrojen edustamiin seuroihin. Maaleja tehdään enemmän kuin monessa muussa seurassa, joten ei olekaan ihme, että kyseiset seurat hallitsevat omien maidensa liigoja. Vedonlyönnissä kannattaa siis pistää panokset peliin Juventuksen, FC Barcelonan ja Paris Saint-Germanin puolesta. Silloin on kohtalaiset hyvät mahdollisuudet päästä nauttimaan voitoista! Eikä tulevissa jalkapallon EM-kisoissa tarvitse unohtaa sinivalkoista väriä, nimittäin Huuhkajat ovat onnistuneet päästä kisaamaan Euroopan mestaruudesta. Tietysti kerroin, eli todennäköisyys, mestaruuden nappaamiseen ei päätä huimaa, mutta lisää se varmasti suomalaiseen makuun oman mausteensa EM-kisan vedonlyöntiin.